Minä


Täältä blogin takaa löytyy vuonna -90 syntynyt nainen Varsinais-Suomesta. Ammatiltani olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja personal trainer. Vuoteen 2013 syksyyn asti kilpailin vielä SM-tasolla kiekonheitossa. Aktiivinen ura kuitenkin loppui, koska kehitys ei ollut toivotunllaista, lisäksi aika ei riittänyt ja motivaatiotakin olisi tarvittu enemmän. 2013 syksyllä mulle heti viimeisten kisojen jälkeen saapuikin oma ensimmäinen hevoseni Gary Brady, termpperamenttinen ja reaktiivinen täysveriruuna, joka toimiikin blogin päätahtenä.

Ratsastuksen olen kuitenkin aloittanut jo ihan pienenä. Ratsastus on mulle ollut aina ennen enemmän sellanen kakkoslaji, mutta toiminut mulle henkisesti todella tärkeässä roolissa. Ratsastuksen aloitin Pietilän tallilla, jonka jälkeen siirryi Regina talliin. Reginan lopetettua ratsastin hetken vielä Rautilan hevosharrastekeskuksessa. Samoihin aikoin astui kuitenkin tielle yksi elämäni tärkeimmistä hevosista eli Haarlan Map. Mappi opetti mulle ihan hirveästi ja Mapin ja mun yhteinen 6vuoden taival päättyi vuonna 2010, kun hevonen pääsi 25vuotiaanan vihreämmille laitumille. Sen jälkeen oliki melkein 6kk tauko lähes kokonaan, kun mikään hevonen ei tuntunut sopivalta, kunnes sattumalta törmäsin nykyisen tallin omistajaan, jotka etsivät ratsastajaa melkein 20 vuotiaalle kouluruunalle. Oton kanssa matka jatkui aina siihen asti, että Kalle saapui minulle. Nyt ratsastusura jatkuu pääasiassa siis oman hevoseni kanssa, sillä aika ei muuhun riitä.
Hevosen lisäksi myös koirat ovat tärkeä osa elämää. Minulla onkin tällä hetkellä kaksi chihuahuaa Kawa ja Luca, jotka vievät sitten lopun ajan. Vapaa-aikaa reilusti kuluu myös yleisurheilu valmennuksessa, sillä urheilu-uran jälkee jatkoin valmentajana. Tällä hetkellä minulla on yksi valmennettava ja enempää en kyllä ottaisi, sillä aika ei vaan riitä kaikkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti