Gary Brady

Gary Brady
"Gary, Kalle"
r. 17.5.2002
sk. 172cm
 Oma 31.7.2013
Kalle on aikoinaan ollut risuestelaukkahevonen, jonka jälkeen se on siirtynyt harrasteratsuksi este- ja koulupuolelle. Hevosella on kisattu edellisellä omistajalla esteissä 1m ja koulupuolella hevonen on vahva helppo b. Kalle on luonteeltaan hirveän ihmisläheinen ja rakastaakin kun sen kanssa touhutaan ja tulee lähes aina portille vastaan kun sen tarhaa lähestyy. Kalle on myös ehkä vaikein tapaamani hevonen. Suurimman osan ajasta hevonen toimii lähes kaikissa tilanteissa, mutta kun sen saa hermostumaan, se muuttuu lähes mahdottomaksi ja rauhoittaminen on vaikeaa. Tässä reilu vuoden aikana ollaan kuitenkin sen verran saatu luottamusta toistemme välille, sekä en enää pelästy sen pelleilyä, joten yleensä pahimmilta hermoromahduksilta vältytään.

Ratsastaessa hevonen on kova testaamaan ja yrittääkin nopeasti heittää ratsastaa alas selästä. Kuitenkin kun antaa hevosen tutustua, asettaa sille rajat ja on itse rauhallinen, kuoriutuu hevosesta sen parhaat puolet esiin. Kun hevosen saa ratsastettua kunnolla avuille se on lähes höyhenen kevyt ja reagoi jokaiseen apuun välittömmästi.

Tämä hevonen opettaa varmasti ratsastajalleen ja käsittelijälleen todella paljon, sillä mitään ei saa ilmaiseksi, mutta ne onnistumisen hetket ovatkin sitten jotain ihan parasta!7 kommenttia:

 1. Moikka!

  Kiva nähdä että Gary on saanut näin hyvän kodin.:) Mun sisko oli se, joka osti Gary Ruotsista. Gary on aina ollut kiva käsitellä ja herkkä ratsastaa. ;)
  Toivon teille paljon onnea tulevaisuudessa!

  Yst. terv,
  Sabina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Gary on ollut todella kiva ja fiksu tämän kuukauden mitä se minulla on ollut, ratsastaessakin toimii koko ajan paremmin ja paremmin.

   Poista
 2. Muistuttaa mua ihan omasta koeratsastuksesta 16v sitten, tipuin kaaressa ja hevonen oli ihan pöpi :D Mappi muutti meille seuraavana päivänä.

  Mukavan blogin olet perustanut, kiva että oot vihdoin saanut sen ikioman karvaturvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä mulla muutenkaan aina niin kauheen hyvin noitten hevosten kanssa oo alkanu:) Ei saa päästä liian helpolla:)

   Poista
 3. Olipas kiva löytää uusi täykkäriblogi! Liityn ehdottomasti lukijaksi :)

  VastaaPoista