keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Ei oo lunta enää...

Lumipeite vaihtui taas aika nopeasti viime postauksen jälkeen normaaliin kaatosateeseen ja tuuleen, jonka takia kaikki paikat on täynnä vettä ja kuraa, vaikka meillä tarhat ja muut pysyvätkin hyvänä kelistä huolimatta.

Kalle on liikkunut pääasiassa jumppaillen aina rankempien treenien välissä. Viime viikon torstaina olikin pojalla taas estehyppelypäivä ollin kanssa. Olli hyppäsi nyt meidän normisuitsilla, jossa ei turpahihnaa ja normi oliivikolmipala. Olli aloitti tehden hommia aluksi sileällä ja puomeilla, joita oli sikinsokin ympärimaneesia, joten heppa joutui kunnolla keskittymään hommiin. Alkuun ne tulivat esteitä pienempinä ja heppa vaikutti oikein hyvältä, eikä ollut vahva missään vaiheessa. Edellispäivän kunnon kankitreenit saattoivat kanssa vaikuttaa, sillä kunnon koulutreenin jälkeen heppa on ollut huomattavasti parempi hypätä. Loppuun Olli ja Kalle tulivat vielä hieman rataa, viimeisessä radassa esteet olivat 115-130, jotka heppa hyppäsi hyvin. Sen enempää en tehtävää selosta sillä saatte siitä videon.Perjantaina poika oli päässyt juoksutukseen ja lauantaina vapaata. Sunnuntaina meillä piti olla valmennus, mutta olin itse sen verran flunssassa, että jätin sen välistä. Sunnuntai ja maanantai jumppailtiinkin sitten oman kunnon mukaan. Heppa oli kuitenkin hyvällä päällä ja liikkui kivasti. Tiistaina vapaata ja tänään oli taas liikutuksen vuoro.

Kalle aloitti psyllium kuurin eilen, koska heppa on välillä ollut vähän kummallinen, joten viikon saa nyt psylliumia. Kävelytin aluksi pitkään ja sen jälkeen heppa juoksi irtona, jotta näen miten se liikkuu. Luulen, että se oli ihan hyvävaihtoehto. Alkuun se oli hieman jäykähkön oloinen, mutta pikkuhiljaa rupesi liikkumaan oikein kivasti. Ihan ilman villiintymisiäkään ei päästy, sillä heppa oli aika energinen. Pukeista ja riekkumisista huolimatta se kuunteli koko ajan tosi kivasti.


Juoksutuksen jälkeen oli aika nousta selkään. Herra oli alkuun sitä mieltä että hommat on kyllä nyt jo tehty, etkä selkään tule, joten herra pyöri ympyrää ympäri. Lopulta se kuitenkin nöyrtyi ja päästi kiltisti selkään. Ratsastaessa tein paljon siirtymisiä ja jumppailuja ja heppa oli kiva, energinen ja elastinen. Hommien jälkeen heppa pääsikin nauttimaan kauniista aurinkoisesta päivästä tarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti