torstai 5. helmikuuta 2015

ostoksia

Posti toi tässä mulle ja kallelle vähän uusia juttuja. Aluksi pitää kyllä kiittää ja ihmetellä, miten hyvä palvelu viljar shopissa oli, sillä tilasin tänä aamuna aikaisin meille koulusuojat ja ne saapuivat matkahuollon kautta jo puol 4 täällä. Enpä ole ennen saanut pakettia samana päivänä.

Olen kallelle jo pitkään etsinyt koulusuojia mustana, mitkä suojaavat, mutta eivät kuitenkaan ole liian jäykät ja en halunnut mitään monen sadan euron suojia. Vihdoin löysin juuri viljar shopista hkm koulusuojat. Taakse full:it oli ihan ok, mutta ne olisi saaneet olla ihan pikkasen isommat. Suojat käyvät eteen ja taakse, mutta pyrin pitämään samat suojat aina takana, koska etujalan suojia hevonen ei kuluta, mutta takaa alareunat kuluvat. Tänään heti kokeilin suojia ja vaikuttivat hyviltä, eivät valuneet, hiertäneet tai pyörineet jaloissa.


Etujalkoihin juuri sopivat.
Takajaloissa hieman naftit.
Lisäksi halusin meille jotain värikästä, koska värejä meillä ei juurikaan ole. Tilasinkin hööksiltä satulahuovan, joka oli toson kivan värinen, sekä siihen sopivat turkoosit pintelit.


Itselläni on muuten tällä hetkellä aika flunssanen ja tuskanen olo. Toivottavasti tää tästä menee pikaseen ohi.

Mitäs piditte uusista tavaroista?

5 kommenttia:

 1. Olipa nopeaa toimintaa ostosten suhteen! Ihan samana päivänä tulivat? :) Eipä ole minullekaan koskana niin käynnyt..

  Huopa on ihanan värinen, meilläkin etsinnässä huopaa missä on turkoosia :)

  VastaaPoista
 2. juu samana päivänä tulivat. Mulla oli jo pidempää etsinnässä huopa, jossa edes jotain hieman kirkkaampaa väriä. Tykkäsin itse kyseisestä huovasta paljon, sillä siinä on väriä, mutta ei liikaa:)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ostitko siis periaatteessa kaksi paria etusuojia? Ovat ilmeisesti olleet hyvät? :) Itse arvon näiden ja HG:n samanlaisten välillä, vaan eipä taida olla eroa muuta kuin hinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ostin. Sivuilla lukikin ettö sopii sekä eteen että taakse. Olen kyllö tykännyt suojista ja hyvin on kestäny. Taakse olisi voinut olla hiukan isommatkin, mutta hyvin toimivat nämäkin

   Poista