perjantai 29. tammikuuta 2016

Kuulumisia!

On jo monta päivää pitänyt teille kirjotella, mutta mitään kummempia ei ole sattunut, joten en ole saanut aikaseksi kirjottaa mitään. Edellis keskiviikkona Kaltsu ja Olli oli estevalmennuksessa, jossa olivat tehneet kolmoissarjaa ja paljon linjoja ja muita vaikeita juttuja. Heppa oli kuulema ollut todella kiva ja hyvä ja saanut kehityksestään taas paljon positiivista palautetta. Ennen estevalmennusta Olli ja Kalle pääsi kerran laukkailemaan pellolla, harmi vaan kun kuvia ei illalla myöhemmin enää saanut, mutta se teki herralle selvästi hyvää.
Muuten ollaan pääasiassa tehty ihan sileällä hommia. Itse olen ollut koko tammikuun kipeänä, joten en ole mitään kovin raskaita treenejä pystynyt tekemään. Heppa on kyllä ollut todella hyväntuulinen, etten ollenkaan ymmärrä, että mulla on sama hevonen mikä esim. edellistalvena. Se on vapaidenkin jälkeen rauhallinen ja yhteistyökykyinen, eikä silmät pyöri ympäri etsien kimmoketta josta paeta enää ollenkaan. Siitä on tullut kaikinpuolin mutkaton ja kiva, jolla kuitenkin on se pieni pilke silmäkulmassa.


Vesi on vallannut Kallen tarhan, joten se kötöttää toisessa kulmassa. Laitoin sen toiseen kuivaan tarhaan. mutta se oli levottomampi joten herra pääsi takaisin omaan ja samalla taas haistelemaan Papan kanssa.

Ratsastuksellisesti niin sileällä kuin hypätessäkin, Kalle on kehittynyt ihan valovuoden. Sen liike on parantunut ja voiman lisääntymisen seurauksena se pystyy jo kokoamaan paljon. Hypätessä sitä saa hyvin väleissä säädettyä ja hypyt on ilmavia ja pyöreitä. Kaikki näyttää siis tällä hetkellä oikein hyvälle. Lisäksi se ei aro vatsaa enää ollenkaan ja onkin saanut paljon massaa ja lihasta vihdoinkin. Tästä on hyvä jatkaa treenejä ja katsotaan jos kaltsu ja Olli pääsisivät jo lähiaikoina jonkin estestartinkin suorittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti