lauantai 28. toukokuuta 2016

Kuulumisia!

Kalle on saanu viettää Onnin kanssa päivät laitumella nyt jo noin kuukauden verran. Ne ovat ottaneet laiduntamisen ihanan rauhallisesti ja kerrankin rennosti vaan syövät ja nauttivat laitumella olosta.
Muutenkin Kallelle kuuluu pelkkää hyvää. Se sai kengät tossa muutama viikko sitten ja on sen jälkeen liikkunut kivasti. Kalle liikkuu nyt noin 5 kertaa viikossa ja on tehnyt töitä hyvällä motivaatiolla. Pääasiassa ollaan suht kevyesti sileällä liikuttu. Se on ollut oikeen kiva ratsastaa ja keskittyy kivasti töihinsä. Muutamia hyppykertoja on myöskin tullut, mutta mitään hirveästi ei Olli ja Kalle ole nyt hypännyt.
Edelliset kuvat olivat tämän aamun pikaselta aamuhölkältä. Tällä viikolla Kalle on liikkunut niin sileällä jumppailleen sekä eilen Olli kävi kunnon 1,5h maastolenkin ja lopulta vielä olivat menneet täysiä pellolla, heppa oli varmasti nauttinut. Huomenna Ollin olisi tarkoitus hypätä Kallen kanssa. Ei meillä siis mitään sen ihmeempiä, heppa voi hyvin ja liikkuu hyvin. Tästä on hyvä jatkaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti