torstai 18. elokuuta 2016

Uusia hankintoja!

Alkuun vähän kuitenkin kuulumisia. Hepalla tällä hetkellä kaikki hyvin ja ollaan päästy taas vähän normaalimpaan liikutusrytmiin. Heppa on liikkunut todella kivasti ja energisesti. Ihan perusjumppaa ollaa oikeastaan vaan tehty ja Kaltsu pääsi hyppäämäänkin. 

Hepat on saaneet edelleen nauttia laitumesta päivisin, tosin lisäheinää ollaan laitumelle jo viety. Ihanaa kun hepat saavat edelleen olla isolla laitumella, eikä tarjoihin ole vielä tarvinnut siirtyä. Ensi kuun puolessa välissä talliin pitäisi tulla ainakin yksi uusi heppa, joten varmaankin silloin viimeistään hepat siirtyvät tarhoihin.

 Huomaa myös, että on ollut aika syksynen ilma, sillä huomaan itseni kattovan uusia sadeloimia. Päätinkin myydä liian ison horsewaren 100g ulkoloimen, joten tilasin sen tilanne 150g bucaksen sadeloimen, kiinteällä kaulakappaleella. Loimi saapui eilen ja samalla tuli Kallelle uusi riimu, mitä se ei vielä laitumelle kyllä saa päällensä. Loimi oli oikein sopiva ja väri sopii pojalle hienosti.
Tallilta yksi oli myös ostanut uudet suitset cob kokoisena, mutta ne olivat hänen hevoselleen liian pienet, joten päätin kokeilla niitä Kallelle, sillä vihdoinkin suitset jotka olivat lähellä meidän estesatulan väriä ja muutenkin ulkonäöllisesti tykkäsin paljon.

Kohta pitäis myös blogikirppikselle tulla muutama loimi myyntiin, käykääpä kurkkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti