sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

kuulumisia pitkästä aikaa!

Heippistä, eipä ole pitkään aikaan tullu mitään kirjoteltua, sillä olen nyt ollut töistä lomalla ja meillä ei oikeen toi tietokone toimi, joten olen pelkästään puhelimen kanssa netissä. Juhannuksen jälkeen Kallella oli aika kevyttä, sillä se oli todella väsynyt. Laidun väsytti herraa aika paljon ja lisäksi se juoksenteli joka aamu pari tuntia ymppäri laidunta. Kalle sai myös uuden naapurin laitumelle, sillä tallillemme saapui Paavo heppa, joka muutti Kállen vierus laitumelle ja samalla Onni siirtyi toiselle laitumelle, samalla ylimääräinen juoksentelu loppui. Kalle ja Paavo tulevat todella hyvin toimeen keskenään ja ovat muutenkin todella samanlaisia niin luonteeltaan kuin ulkonäöltäkin.
Uudet suitset. Vähän sirommat mitä vanhat, sopii musta paremmin pojalle.


Nyt Kallen kanssa ollaan taas pikkkuhiljaa treenejä lisämään ja heppa on kevyemmän jakson jälkeen ollut todella kiva. Sen energia määrä on huomattavasti kasvanut ja se jaksaa taas ottaa paremmin takajalkojakin treenissä mukaan. Lisäksi se ei enää ole eteenpäin potkittavaa mallia vaan se tekee hommia mielellään ja energisesti, jopa välillä vähän jaksaa "pelästyä" ja tehdä sinkoilujakin. Lisäsin pojalle alaturpiksen nyt hetkeksi, sillä se on pelannut suullaan jonkin verran ja jo yksi kerta alaturpiksella sai sen pelaamisen loppumaan ja heppa on huomattavasti tasaisempi mitä se oli ja jaksaa keskittyä muihin hommiin.Kalle pääsi myös pitkästä aikaa kunnon maastoon Ollin kanssa ja se teki sille todella hyvää. Se oli ollut todella energinen ja innostunut, eikä ollut sen enempää pelleillyt. Muutaman kerran se oli vähän puhissut ja tuijotellut, mutta edes iso lehmälauma ei ollut saanut aikaseksi mitään sen kummempia sydämmentykytyksiä. Lisäksi Olli on hypännyt kahteen kertaan juhannuksen jälkeen. Ekalla kerralla Olli ja Kalle menivät jumppaa ja Kallen into esteille oli jälleen palannut. Viime viikolla he hyppäsivät myös pientä rataa, jossa muutama pysty ja yksi kahden laukan sarja. Aluksi tultiin hieman pienempänä ja sen jälkeen nostettiin muutaman kerran. Pojat hyppäsivät todella hyvin, eikä yhtään huonoa hyppyä tainnut koko aikana tulla. Korkeimmillaan esteet olivat n. 110 ja sarjan okseri ja toinen pysty 125. Olli ja Kalle eivät hypänneet paljon, sillä heppa oli hyvä ja lopetettiin, jotta kaikille jäi hyvä mieli. Ihanaa kun heppa oli jälleen oma itsensä ja innokas siis sellainen millainen Kalle normaalisti onkin.


Ensi viikon Olli hoitaa Kallen, sillä ensi yönä lähdetään Barcelonaan ja tulla karjurockiksi kotiin, eli perjantai aamulla meidän lennon pitäisi olla takaisin Suomessa, joten saatte varmaan kuulumisia silloin. Hyvää ensi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti