maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus vietetty ja aika palata treeniin!

Heips, juhannus on nyt ohi ja samalla Kallen lomaviikkon päättyi. Kalle sai viime viikon lähes kokonaan lomaa kun se liikkui vain maanantaina ja torstaina kävin vähän kokeilemassa millä päällä se on, jotta voisin jättää sen lomille hyville mielin ja varsinkin kun itse en käyny juhannuksena tallilla vaan vietin sen mökillä. Koiria kävi vähän sääliksi juhannus, koska ne jäivät "keskenään" kotiin, sillä äiti kävi niitä katsomassa ja hoitamassa, mutta joutuivat viettämään aika paljon aikaa keskenään, noo eilen sitten iltapäivällä oikeen hemmoteltiin meidän pikkupetoja:)


Juhannus meni noin muuten ihan kivasti, vielä kun sää olisi suosinut hieman enemmän. Silti käytiin joka päivä uimassa vaikka vesi oli ihan jäätävän kylmää, mutta onneksi oli sauna, syötiin hyvin ja pelailtiin paljon lautapelejä, koska ulkona oli sateessa ei oikeen kiinnostanut. Kallekin oli kait käyttäytynyt ihan hyvin tai ei ainakaan ketään ilmottanut, että se olisi jotain hölmöä tehnyt:)

Nyt tämä viikko olisi tarkoitus, että Olli menee tänään varmaankin sileällä jumppailen, huomenna menen itse jotain koulujumppailua, keskiviikkona en tiedä vielä kerkeänkö ratsastamaan ja torstaina ja sunnuntaina Olli menee Kallen, koska itse lähden kiekkokarnevaaleille kouluttajaksi, joten loppuviikko menee siellä ja sunnuntaina vielä mun pikkuveli pääsee ripiltä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti