tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kallen loma

Eilen vielä ratsastin pojan normaalisti. Se oli vähän jo terävämpi, eikä ollenkaan niin väsynyt mitä se on ollut, vaikka sunnuntaina tekikin kunnon kankitreenin. Suustaan se oli aika epätasainen ja läpisaaminen kesti jonkin aikaa. Lisäksi laukkaan olisin toivonut aktiivisempaa takapäätä. Mutta muuten ihan ok ja ravikin mukavan energistä. Nyt kuitenkin on pojan tarkoitus aloittaa viikon loma ja kerätä virtaa ja motivaatiota.
Kalle ei ole minulla ollut kertaakaan oikeen lomalla, koska varsinkin talvisin on sen verran tulinen ja energinen, että loman pitäminen ei onnistu. Nyt se on kuitenkin ollut sen verran väsynyt iltaisin laitumella riehumisesta, että ajattelin kokeilla lomailua pojan kanssa. Muutamia muutoksia tämä viikko kuitenkin tekee, sillä Kalle ja Onni on nyt ainakin osittain erikseen laitumella, koska eivät oikeen syö kahdestaan vaan katselevat kaikkea kauhuissaan ja riehuvat sen verran paljon, ettei energia oikeen riitä. Hepat on nyt vierekkäisillä laitumilla ja ovat huomattavasti rauhallisempia, joka näille kahdelle sopii oikein hyvin.
Käyn kyllä koko viikon tallilla, joten pitää seurailla, että jos virtaa alkaa tulla liikaa ja heppa pöllöilemään, nyt kun se on rauhallisempi laiduntamaan ja lisäksi on luvattu aika viileää ilmaa. Jos virtaa tulee liikaa pitää poikaa liikuttaa muutama kerta edes kevyesti, mutta toivon, että se nyt saisi viettää mukavan viikon lomaa laitumella.

Hauskaa ja mukavaa tulevaa juhannusta kaikille teille? Viettääkö teillä hevoset kesälomaa?

2 kommenttia:

  1. Loma tekee kaikille varmasti terää! Meillä ei varsinaista lomaa kuitenkaan vietetä, vaan rennompia jaksoja jolloin rankempi treenaaminen jätetään sikseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tähän asti kanssa pidetty vaan kevyempiä jaksoja, mutta nyt kokeillaan 5-6 päivää pelkkää laitumella oloa, jos poika ei sekoa ennen. Sen pidempää lomaa en kuitenkaan viitsi antaa :)

      Poista