maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hevosmessujen ostokset!

Pääsin kuin pääsinkin hevosmessuille käymään. Viime hetkillä sain äitin lähtemään mukaan, vaikka se ei mitään hevosista ymmärräkkään. Ostin oikeastaan vaan juuri ne mitä pitikin. Ratsastushousut tarttisin, mutta en löytänyt mieleisiä ja en oikeen kyllä jaksanut alkaa kokeilemaankaan, joten ne jäivät ostamatta.

Olen jo pitkään haaveillut Lemieuxin huovasta meidän yksisiipiseen koulusatulaan. Nyt vihdoin löysin sellaisen 50€. Huovassa on D-renkaaseen kiinnitys, joka näyttää paljon siistimmältä mitä normikiinnitys. Lisäksi positiivista on satulavyön kohdalla oleva vahvike, joten reuna ei lähde kulumaan ja repsottamaan niin helpolla. Lisäksi meidän jättisäkäiselle hepalle huovassa on juuri tarpeeksi säkätilaa. Olen myös kuullut, että pitää muotonsa todella hyvin ja hyvältä materiaalilta vaikutti. Lisäksi irtokarvat liikutuksen jälkeen lähti pikaisella harjauksella pois.Ostin meidän estesatulaan myös uuden huovan. Meillä estehuopia ei juurikaan ole, sillä sitä satulaa käytän tosi harvoin. Nyt kuitenkin ostin yleismallisen equilinen mustana. Yleismallissa on se hyvä, että se sopii myös koulusatulaa, vaikkakin etureuna näyttää vähän hassulle kun on kaareva. Equilinen huovat ovat todella hyviä ja laadukkaita, eikä käytössä kulu juuri yhtään. Huovassa on valko-hopea reunos, joka sopii hyvin meidän neutraaleihin väreihin. Tykkäsin itse tästä väristä tosi paljon. Hintaa huovalla oli 59€
Lisäksi ostin uudet kannukset. Mun vanhat tylpät 15mm kannukset meni poikki torstaina, joten nyt päätin ostaa ihan kunnon kannukset, enkä tarjoustalon 5€. Pitkään etsittyä löysinkin mieleiseni. En huomannut katsoa minkä mittaset nämä olivat, mutta epäilen niiden olevan 20mm. Lisäksi niissä oli toi kumi valmiiksi paikalla, sillä en tykkää yhtään niistä kumeista mitkä lisätään jälkikäteen, sillä ovat epäsiistit ja eivät pysy paikallaan. Ostin pidemmät kannukset, jotta saan käytettyä jalkaa vielä pienemmillä avuilla. Tänään pääsin pikaisesti testaamaan ja tuntui juuri sopivilta, ei tarvinnut kääntää jalkaa jotta koskee kannus hevoseen. Hintaa näillä oli n. 25€. Uudet kannusremmit saattais olla ihan tarpeelliset, sillä en meinannut vanhoja saada pujotettua, kun  olivat niin rispaantuneet osasta kohtaa.
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Finntackin kylmäyssuojat. Nyt kun Kallella on hieman enemmän alettu hyppäämään ja muutenkin raskaampien treenien jälkeen on ihan hyvä kylmäillä hepan jalat. Olen jo jonkin aikaa metsästänyt kyseisiä suojia, mutten ole niitä jaksanut tilata. Nyt vihdoin löysin meissuilta 35€ hintaan, joten pakkohan ne oli ostaa.

Olitteko messuilla ja mitä te ostitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti