torstai 2. huhtikuuta 2015

kohta alkaa loma!

Tänään vielä töissä ja sitten alkaa loma, tosin tallihommia käyn kyllä tekemässä, mutta se ei haittaa. Olen kyllä niin loman tarpeessa, sillä lähes koko maaliskuu on mennyt niin, että olen ollut 6 päivää viikossa töissä, joten 4 päivän loma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Olenkin päättänyt viettäväni rauhassa aikaa tallilla pääsiaisenä, sillä yleisurheilutreenejäkään meillä ei ole.

Suunnitelmat meinasivat jo joutua puihin, kun iski kauhea flunssa tiistaina päälle. Tiistaina poika saikin ansaitun vapaapäivän. Eilen oli pakko raahautua tallille, vaikka henki ei sitten millään meinannut kulkea. Pikkuhiljaa olo parani edes hieman kun pääsi vähän pihalle ja liikkumaan, jolloin limaa lähti kauheasti. Ratsastin Kallen tosi kevyesti, jotta en itse kauheasti rasittuisi.

Heppa oli ihan superkiva, välillä se vähän auringon säteitä kyttäili, kun aurinko meni koko ajan pilveen ja sitten taas paistoi maneesin ikkunoista. Tehtiin paljon ravissa isoja kaarevia uria ja aktivoitiin vaan ravia. Heppa oli todella letkeällä tuulella ja alusta asti ravi oli todella hyvää. Lisäksi suurin muutos on hevosen asenteessa työntekoon. Hetki sitten se aina alussa oli hieman tylsistyneen oloinen ja työnteko ei maittanut, jolloin hevonen kokeili aina aluksi onko pakko. Nyt tällaisesta ei ole tietoakaan, vaan hevonen tekee mielellään, eikä kiukuttele yhtään. En tiedä voiko yksi kunnon hyppykerta muuttaa hevosta näin paljon positiivisempaan suuntaan. No esteet on onneksi nyt jäämässä ihan viikko-ohjelmaan, joten toivotaan, että hepan mieli pysyy virkeänä.
Heppa kävi kevään kunniaksi kuralammikossa piehtaroimassa!


Kallen kanssa olisi tarkoitus tänään tehdä kunnon kouluvääntö, huomenna jotain kevyempää, joten ehkä juoksutusta, jumppaa tai maastoilua tuntuman mukaan. Lauantaina jälleen kunnon ratsastus ja sunnuntaina Ollin pitäisi hypätä. Maanantaina sitten taas jumppaillaan ja palautellaan sunnuntain hyppimisestä. Katsotaan miten saadaan suunnitelmat pidettyä.

Hyvää Pääsiäistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti