maanantai 13. huhtikuuta 2015

Viikon suunnitelmat

Olen nyt pyrkinyt vähän suunnitelemaan tulevan viikon ohjelmaa, kun hevosen treenimääriä on lisätty ja lisäksi esteitä tulee nyt 1-2 kertaa viikkoon. Lisäksi Olli ratsastaa myös sillon tällöin sileällä, joten yritetään nyt treenata vähän tavoitteellisemmin ja monipuolisemmin, jotta kehitytään ja hevosen mielenkiinto pysyy yllä.

Maanantai: Tänään kävin aamulla vähän hölkkäilemässä maneesissa. Heppa oli tosi kiva ja energinen. Hiukan pökkyräinen lintu joka lenteli päin ikkunoita häiritsi hevosta. Vapaita oli ollut kaksi ja silti superkiva. Laukannostossa oli aluksi ongelmaa, sillä itse jäin puristamaan. Huomaa että on pientä taukoa ollut.

Illalla Olli kävi vääntämässä kunnon koulutreeniä pojan kanssa. Olivat käyneet aluksi ulkona hölkkäilemässä auringonpaisteessa ja sen jälkeen tehneet kunnon hikitreenin maneesissa. Heppa oli ollut kuulema kiva ja kiltisti, vaikka energiaa olikin ollut. Olivat tehneet paljon avoja ja sulkuja, siis kunnon treeniä. Hyvä niin! Heppa liikkui mun olo aikana siis ekaa kertaa kaks kertaa päivässä ja energia ei ainakaan ollut loppunut:)

Tiistai: Tarkoitus olisi treenata sileällä myöskin huomenna. Ajattelin työstää laukkaa ja tehdä siinä kokoamia ja taas eteen ratsastusta, sillä ne tuottaa edelleen ongelmia. Muuten tarkoituksena on jumppailla heppaa.

Keskiviikkona: Ollin tarkoitus tehdä hepalla esteillä jumppaa ja vähän teknisiä juttuja.

Torstai ja Perjantai: Toisena päivänä kevyt maasto. Katson vähän jos hevonen tuntuu väsyneeltä torstaina niin sitten käydään vaan kävelemässä. Toisena päivänä kevyttä jumppaa ja askellajit läpi.

Lauantai: Olli menee Kallella esteitä. Tarkoitus mennä vähän rataa

Sunnuntai; Meidän ensimmäinen kouluvalmennus. Saa nähä miten menee, vai saadaanko vaipua jonnekki maanalle, kun joku tulee katsomaan meidän tarpomista :D

Tällanen viikko meillä tulossa. Aika paljon hommaa ja selkeästi raskaampi viikko. Viime viikolla kengän puuttumisen takia ja kiireisen viikonlopun takia, heppa pääsi vain kerran sileäntreenille, 1 hyppy ja 1 juoksutus, loput vapaata.

Miltäs kuulostaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti