maanantai 27. huhtikuuta 2015

Sunnuntain hyppelyt

Saatte taas erikseen juttua sunnuntain estetreeneistä. Olli hyppäsi pojalla sunnuntaina. Heppa oli aluksi vähän jännitynyt, kun maneesissa oli normaalia enemmän porukkaa ja lapsia, mitkä touhuilivat ympäri maneesia, pikkuhiljaa heppa kuitenkin rentoutui. Verkkojen jälkeen Olli meni ympyrällä ihan tavallista ristikkoa molempiin suuntiin ja heppa oli yllätävän rauhallinen. Ympyräjuttujen jälkeen tultiin linjaa pienellä kaarella, josta toisellä lävistäjällä oli pysty. Aluksi esteet olivat ihan pieniä ja pikkuhiljaa nostettiin esteitä. Kalle oli tosi rauhallinen, pohdinkin jo, että onko hepassa jotain vikaa kun on lähes normaali, eikä pöllöile yhtään. Tosin Kallella on hypätty nyt enemmän, joten se malttaa todella paljon paremmin joka kerta.


Näiden jälkeen tultiin linjaa, jossa myöskin se pelottava portti. Heppa ei sitä kyllä oikeasti pelkää vaan kokeilee vaan. Toisella kerralla siitä kuitenkin hyvin yli ja sen jälkeen ei ongelmia ollutkaan. Heppa teki todella kivoja hyppyjä linjalle.



Tämän jälkeen tultiin kaikke esteet ratana aluksi vähän pienempänä, sen jälkeen isompana. Viimeinen rata oli 100-105, joka tultiin kahteen kertaan, vikaa rataa en vaan saanut videolle. Heppa oli todella hyvä ja innostui juuri sopivasti lopussa. Videolla näkyvä vimppa rata oli hyvä, harmi vaan kun maneesin pohja alkoi olemaan aika pehmeä ja hevonen kompuroi ovi kulmassa ja joutuivat tekemään yhden voltin päätyyn. Muuten hepan tekniikka esteillä on paljon parantunut ja saanut rutiinia hyppäämiseen, joten hyvältä näyttää ja eteenpäin mennään.

Loppuu vielä video sunnuntailta!

Mitäs pidätte näistä estejutuista? Huomaatteko kehitystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti