keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pomppuja!

Heppa pääsi taas eilen puolentoista viikon tauon jälkeen pomppimaan kuskinaan jälleen kerran Olli. Alkuun Olli verkkailia rauhassa Kallea ja antoi sen liikkua vapaasti. Kallella oli alusta asti aika kiva ja letkeä ravi. Sen ravi on huomattavasti parempaa, mitä se on ennen ollut. Verkkojen jälkeen osa esteistä oli ristikkoina, joihin hyppyjä tuli molemmista suunnista. Ekan kerran pystylle tultaessa poika kielsi, jota se tekee usein kotona ensimmäiselle esteelle, on aina vähän "hämmentyneen" oloinen, jonka jälkeen ei enää ongelmia ole.

Ristikkoiden jälkeen nostettiin esteet pystyiksi aluksi noin 80cm korkeudelle. Kalle ja Olli tuli sarjan muutaman kerran aluksi yksinään (pysty-okseri), sekä aina niin pelottavan portin. Heppa oli aika innokas, eikä ihme, sillät taukoa hyppäämisestä oli taas enemmän. Mitenkään paha heppa ei kuitenkaan ollut vaan hyppäsi ihan hyvin. Yksittäisten esteiden jälkeen ne tulivat rataa, jota en ihan muista miten meni, mutta rata sisälsi muutaman kaarevan linjan, sarjan josta aika vaikea tie porttiesteelle, jota joutuivatin tulemaan muutamia kertoja, koska eivät saanut hyvää tietä esteelle. Lopulta linja esteelle kuitenkin löytyi, eikä ongelmaa sitten enää ollut.


Lopulta tulivat vielä n.100cm rataa, osa hieman alle, osa yli. Lopussa heppa oli jo todella rauhallinen ja kuunteli hyvin. Loppuun Olli vielä ravaili Kallella ja se oli aikast hieno:)

Loppukäynneiksi otin pojalta satulan ja suitset kokonaan pois. Kalle oli aikast hikinen, mutta onneksi se kuivuu todella nopeasti. Sebastian käveli Kallen kanssa loppukäynnit. Kalle seurasi hienosti, vaikka ei herkkuja tai muutamaan ollut mukana. On mulla vaan hieno ja kaunis heppa <3 Tänään ratsastin hepan ihan kevyesti kaikissa askellajeissa ja se oli todella kiva, rento ja letkeä. Huomenna tarkoitus olisi mennä kunnon koulutreeni ja laitella lauantain kisoihin varusteet valmiiksi.

Videoita saatte, jos saan ne joskus nettiin asti laitettua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti