maanantai 25. toukokuuta 2015

Laitumella!

Tähän väliin saatte muutamia laidun kuvia lauantailta. Kalle vietti muuten vapaapäivää, mutta päästin sen illalla myöhemmin laitumelle hetkeksi. Se otti sen yllätävän rauhassa, joten mitään kauheasti villejä kuvia ei nyt tule. Tosin heti kun lähdin ite pois laitumelta, alkoi kuulumaan kauhea töminä kun herran veti täysillä laitumen keskellä olevaa metsä saarekettä ympäri (siinä onkin vähän kuin sellanen laukkarata, kun pääsee suht isoa ympyrää juoksemaan). Menin takaisin kattomaan poikaa, jotta se ei loukkaisi itseään ja olikin lopun ajan suht rauhallinen ja jäi syömään, vaikka kaikki muut olikin sisällä.

Myöhemmin illalla hain pojan sisälle ja onnekseni huomasin, että kengät olivat pysyneet jalassa. Tosin en ollut huomannut illalla, että jalkaan oli tullut haava ja seuraavana päivänä toinen takajalka oli hieman turvoksissa, mutta ei arka yhtään, joten päästiin kouluvalmennukseen, josta kirjoitan heti kun saan kuvia itselleni.


Harmi nyt ei päästä viikkoon laitumelle, sillä ne lannoitettiin eilen, mutta sen jälkeen sitten vieläkin vihreämmälle laitumelle.

Joko teillä on hepat laitumella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti