maanantai 29. syyskuuta 2014

Makuuhuone remppa!!!

Nyt saatte siis postausta muusta kuin hevosesta. Mehän ostettiin tossa viime jouluna talo ja muutettiin maaliskuun alusta. Ei rempattu mitään silloin, mutta itseäni on koko ajan ärsyttänyt makkarit tapetti, sillä en tykkää niin kuviollisesta. Lisäksi mulla on jo pitkään ollut tarkka mielikuva millasen makkarin haluan ja muihin huoneihinhan olet todella tyytyväinen.
Makuuhuone ennen
Olen hokenut Jussilta jo pitkään uutta sängynpäätyä ja tapetit meillä oli jo valmiina kaapissa. Viime sunnuntaina Jussi vihdoin kyllästyi mun hokeiseen ja leikkasi laudat valmiiksi. Viime lauantaina saatiin laudat maalattua ja sunnuntaina Jussin kokosi sen ja iskä tapetoi makkarin päätyseinän. Tänä illalla saatiin se siis kokonaan valmiiksi. Ja itse tykkään siitä TODELLA paljon, tuli paljon parempi ja hienompi mitä odotin.
Maalaushommia Suvin kanssa.
Makuuhuone sai siis uuden tapetin, joka on tollanen ruskea, joka pikkasen hohtaa/kimaltelee valossa. Lisäksi äitin kanssa haettiin kuivat oksat sängynpäähän. Mietin ja olin lähes varma ettei ne näytä siltä mitä kuvittelin. Ja eihän ne näyttänytkään vaan olivat paljon paremmat. Sängynpääty tehtiin itse ihan tollasesta karheasta laudasta, joka vaan maalattiin valkoiseksi. Lisäksi ihanat seinälamput mark sjöld:ltä. Lamppuja mietin kanssa pitkään, että onko ne ihan tyhmät, mutta olin jo jotenki ihastunut niihin. Nyt ainakin tykkään niistä paljon. Lisäksi hommattiin muutama uusi koristetyyny. Verhot vielä vaihdetaan huomenna. Verhoiksi tulee meillä Vinkkilässä olleet verhot, joissa Pentikin Saagakuviota.

Mitäs tykkäätte???


3 kommenttia:

  1. Oi tuo huone näyttää tosi kivalle! Ja muutenkin blogi on tosi kivan oloinen :) Toi banneri on myös tosi kiva!

    http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi onnistunut makkari :)oksat tosi hienot!
    Helena

    VastaaPoista