sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kotkan 16-17 vuotiaiden SM-kisat!

Viikonloppu meni siis SM-kisoissa Kotkassa, jossa mun urheilija Suvi osallistui kiekkoon ja kuulaan. Luulin aina, että siellä kentällä kisaaminen on jännää, mutta kyllä se siellä kentän ulkopuolella on ainakin yhtä jännää, jos ei jopa jännempää. Suvin molemmat kisat olivat ihan loppuun asti todella jännitävät, sillä tilanne saattoi muuttua ihan miten päin vain.

Perjantaina Suvilla oli kiekko, joka meni todella paljon paremmin mitä odotin. Suvi paransikin ennätystään yli 3 metriä tulokseen 40.97 ja sai sillä SM-pronssia! Suvi heitti todella hienon kisan ja kolme heittoa olikin yli vanhan ennätyksen!

Lauantaina olikin kuulan vuoro. Kuulassa käytiin myöskin jännitävä kilpailu, joka lopulta päättyi meidän kannalta hyvin. Suvi paransi kuulan ennätystä 60 senttiä, tulokseen 13.25, joka riitti hienosti myöskin SM-pronssille. Kaikenkaikkiaan siis ihan super viikonloppu, en olisi edes unissani uskonut kahteen ennätykseen ja kahteen sm-mitaliin. Onneksi Suvi on aina tärkeissä kisoissa pienessä paineessa parhaimmillaan. Samalla tuli todettua, ettei me ainakaan ihan kaikkea olla ihan pieleen tehty. Itsellänihän oli ensimmäinen vuosi valmentajana takana ja keväällä ei tilanne todellakaan näyttänyt hyvältä! Noo tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, kohti ensi kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti