lauantai 21. helmikuuta 2015

Kuvia ja uusia harjoja!

Saatte nyt muutaman torstaina otetun kuvan. Harmi kun talviseen ja lumiseen aikaan kun oli todella kaunista en saanut ketään ottamaan kuvia, koska iltaisin oli aina jo pimeää ja päivällä kaikki oli koulussa tai töissä. Nyt kun on loskaa ja jäätä ja vettä sataa sain vihdoinkin kuvaajan, tosin ilma oli aika huono ja lisäksi klo 17.00 jälkeen kun aurinkokaan ei paistanut, oli jo kuvaamiselle vähän liian hämärää ja siksi kuvat eivät ole kovinkaan tarkkoja, mutta tykkäsin silti. että ne on ihan kivoja.

1

2

3

4

5

6. aurinko kurkisti nopeasti juuri auringonlaskun aikaan, tosin kuvaamisen kannalta siitä ei juuri hyötyä ollut. Muuten näissä kuvissa pelto on vielä luminen, seuraavana aamuna lähes koko pelto jo vihreä ja vetinen, joten saatiin näin viimeisenä mahdollisena päivänä edes hieman talvisia kuvia.

7

8
Lisäksi voitin blogitallin harjapakki haasteen arvonnasta muutaman uuden harjan ja kaviokoukun. Harjat tulivat tarpeeseen, sillä olin juuri ajatellut, että tarttisi vaihtaa kaikki luonnonharjaksisiin. No nyt voitin sellaiset, joten ei tarvitse ostaa. Ostoslistalle jäi vielä vähän pehmeämpi pölyharja, sillä arvonnasta voitetut harjat olivat aika kovaa, joten pehmeämmälle on vielä käyttöä.

Mitäs piditte kuvista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti