tiistai 1. lokakuuta 2013

Luca eläinlääkärissä

Huomattiin Lucalla sunnuntai illalla, että sen peppu oli hieman punainen ja turvonnut, mutta ei juurikaan kipeä. Maanantaina takapuoli näytti samalta, mutta koira oli täysin normaali. Päätettiin, että huomenna mennään eläinlääkäriin jos se ei ole vielä lähtenyt. Aamulla koira oli hieman vaisumpi, eikä riehunut niin kuin yleensä. Soitin heti aamulla eläinlääkärille ja saatiin aika 11.15.

Eläinlääkärissä Luca oli tosi kiltisti. Anaalirauhaset siellä kiusasi niin kuin epäilinkin. Oikea anaalirauhanen oli pahasti tulehtunut, eikä sitä voitu tyhjentää, joten koira nukutettiin. Koira antoi laittaa rauhottavan todella kiltisti, vaikka se hieman sattuikin. Pidin koiraa sylissä ja nopeasti se jo nukahtikin syliin. Hoitaja tuli hakemaan koiran ja mää lähdin kotiin. Anaalirauhaset huuhdeltiin kunnolla. Kävin klo 14 hakemassa tokkuraisen pojat kotiin. Lucalla on nyt 10päivän antibioottikuuri ja sen jälkeen käydään uudestaan lekurilla.


Kotimatkalla
Kotona Luca nukkui omassa häkissään. Itse lähdin töihin. Luca meni äitille ja iskälle, jotta koira ei joutunut olemaan yksinään. Juuri hetki sitten se oli kuulema tullut ulos kopistaan ja ollut vielä hieman tokkurassa, mutta innoissaan lähdössä lenkille. Äiti kuitenkin jätti Lucan kotiin ja Kawa pääsi lenkille.


Itse en tänäänkään mennyt Kallella, sillä toi eläinlääkäri keikka tuli hieman yllättäen. Luulin vaan nopeasti käväsemässä lekurilla, mutta jouduinkin sitten odottelemaan ja menemään uusiksi hakemaan ja reilu tunti olisi vaan ollut välissä aikaa, joten kiire olisi tullut. Suvi meni tänäänkin Kallella, samoin kun eilen. Onneksi niillä on nyt ruvennut synkkaamaan ja heppa oli tosi hieno eilen, joten tiedän, että Kalle on hyvissä käsissä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti