torstai 20. helmikuuta 2014

Hieronta jälleen!

Eilen ratsastin Kallen ihan nornaalisti. Tehtiin jälleen aika paljon laukkaa ja laukan nostoja. Heppa oli ihan ok. Se saisi olla parempi edestä etenkin tasaisempi. Tosin ollaan nyt keskitytty jumppailemaan takapäätä ja lapoja, eikä niinkään etuosaa. Heppa on etenkin laukassa joka kerta parempi. No mutta ei sen enempää ratsastuksesta.

Tänään hevoselle tuli jälleen hieroja. Ennen hierontaa Kalle sai oikein nautiskella, sillä siistisin sen karvoja ja muutenkin harjailin sitä pitkään ja hevonen silmin nähden nautti kun touhusin sen kanssa. Hoitamisen jälkeen hieroja tulikin. Laitettiin Kalle karsinaan, jossa Kalle hierotaan. Kalle oli todella rauhallinen koko hieronnan ajan ja jopa Kallella meinas mennä välillä silmät kiinni. Heppa on kyllä todellinen pieni halinalle. Sen pää oli koko hieronnan ajan sylissä ja se touhui huulilla ja nuoli koko aikaan. Hierojankin mielestä hevonen on niin sulonen kun selvästi rakastaa kun se huomataan ja touhutaan sen kanssa.

Hieronnasta saatiin positiivista palautetta. Ollaan kyllä jumpattukkin ahkerasti ongelmakohtia ja jatketaan jumppailua edelleen. Ollaan myös venytelty joka päivä ja joka päivä hevonen venyy paremmin. Selkä oli paaaljon paremmassa kunnossa, kuten lavat ja takareidetkin, eikä niistä oikeastaan mitään löytynytkään. Kaula oli molemmilta puolilta hieman jumissa, mutta sitä ei olla nyt kyllä jumpattukaaa niin paljon, joten kaulajumppaa vielä lisää. On heppa kyllä ollut parempi ratsastaakkin, joten en ihmettele, ettei se juurikaan ollut jumissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti