sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Liikutuksista ja Tampereen hevosemessujen ostoksia!

Lauantaina Tiina meni Kallella. Ne verkkasi ihan normaalisti, mutta heppa oli hieman hidas takaa, eikä viitsinyt ihan kunnolla tehdä töitä. Laitoinkin niille 7 ravipuomia pitkillä väleillä, jotta hevonen joutui oikeasti käyttämään takapäätä. Ja kyllähän sieltä liikettä irtosikin. Puomien jälkeen laukkaa ym. jumppailua ja heppa oli huomattavasti vetreämpi ja liikkui kivannäkösesti.
Vielä kun saadaan ylittämään näin pyöreämpänä niin vielä parempi!
Tänään Kalle saikin sitten vapaata, sillä lähdettiin aamulla 7 kohti Tampereen hevosmessuja. Ohjelmanumerot oli kivat ja expokin oli hyvä. Jotain ostoksiakin tuli tehtyä.

Elikkäs Kalle sai uudet suojat, zandonan, joista tykkäsin hirveästi. Toivottavasti koot on oikeat, sillä taakse on M, L oli ison näköset ja eteen on L. Kalle sai myös uuden tavallisen turpiksen, sillä hyppäämisessä sillä on kaks turppista ja meillä on vaan paksuja turppiksia ja halusin ohuemman. Hintaakin oli hurjat 10€ ja lisäksi niistä sai kokonaan alaturppiksen pois niin ettei sitä lenkuraa jäänyt siihen. Lisäksi Kalle sai uuden verkkoloimet kesäksi, juu ja tiiän tykkään loimista:)

Sitten ensi viikon liikutuksia. Huomenna on tarkoitus tehdä kunnon koulutreeni, valitettavasti Tiistai päivä menee töissä aluksi hieromassa monta tuntia ja loppuilta meneekin sitten seuraavissa töissä, joten Kallelle tulee väkisin vapaata. Keskiviikkona tarkoitus jumppailla ja ottaa ehkä hieman ravipuomeja jotta saadaan takapää kunnolla auki. Torstaina luultavasti sileää kuten perjantainakin, tai sitten jompaan kumpaan maastoilu päivä. Lauantaina luultavasti hyppy, jollei nii sileetä ja sunnuntaina katsotaan mihin pystytään tupareiden jälkeen:)  Sellaiset liikutussuunnitelmat ensiviikoksi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti