maanantai 21. huhtikuuta 2014

Maanantai, viimeinen lomapäivä! Paljon Kuvia!

Ja ihana lomapäivä olikin. Lämmintä ja aurinkoista. Heti herättyäni noin puol 10 päätettiin lähteä pelaamaan vuoden ekat frisbeegolffit Mynämäkeen. Hieman oli heitoissa haparointia ja liikaa puita tiellä, joten ihan huipputuloksiin ei tällä kertaa yllätty, mutta kivaa oli, paitsi kun ihmettelin mikä sihinä kuuluu jalkojen vierestä ja pienen pieni kyy sihisi ihan metin päässä pää ylhäällä. Pelästyin kyllä ihan kunnolla ja muutenkin vihaan käärmeitä. Hyvä, että uskalsin loppuun pelata edes. Hyppisin ja kuikuilin maata koko loppuajan. Onneksi ei muita kyitä näkynyt.

frisbeegolffin jälkeen kerkesin ottamaan pikkupäikkärit ennen Suvin treenejä. Suvinkin heitot sujui hyvin kerrankin, joten sekin paransi päivää. Treenien jälkeen olikin aika suunnata auton nokka kohti tallia. Äiti tuli pitkästä aikaa mukaan, sillä ei sitä nii hirveästi hepat kiinnosta ja lisäksi se pelkää niitä aikast paljon.
Tallilla otin hepat sisälle syömään ja syömisen jälkeen laitoin Kallen kuntoon. Tienkin se kerkesi juuri piehtaroimaan, joten oli ihan purun peitossa, jopa äiti uskalsi harjata sitä. Sen jälkeen maneesiin.

Tein ihan normaaleja juttuja, joten paljon verkkaa. Väistöjä, avoja, kokoamisia ym. Heppa oli aikas kiva. Se liikkui hyvin, eikä tuntunut mistään jäykältä. Oikea laukka tuotti hieman päänvaivaa ennen kun sain sen sieltä rehellisesti läpi. lopulta sain sen oikeallekkin hyväksi, eikä se enää roikkunut sisäohjassa. Laukkojen jälkeen kokosin hetken hieman enemmän, jonka jälkeen eteen-alas loppuravit.

Laiska, enkä jaksa kääntää:D

 Loppukäynteihin sain vielä äitin houkuteltua selkään. Äiti siis pelkää ihan kuollakseen hevosen selässä olemista (ja lähes hevosiakin). Kyllä kuulema kauhea kylmä hiki tuli kun selkään pääsi. Hyvin äiti kuitenkin selässä pärjäsi ja Kalle käyttäytyi todella kivasti koko ajan. Hieno poika!

Äiti vannos, ettei uskalla selkään mennä, mutta siellä se on. Eikä edes maailman varmin hevonen ole alla. Mutta Kalle oli todella kiltisti
Kun saatiin heppa ratsastuksen jälkeen hoidettua, tein pikapesun satulalle, joka oli aika pölynen. Laitettiin muutenkin tavarat pois, jonka jälkeen hepoille iltaruat ja hepat nukkumaan. Itse päästiin vielä kauniissa auringon paisteessa ajelemaan avoautolla kotiin ja kierrettiinkin pienempää tietä pitkin, jossa aika kivat maisemat.

Siis lähes täydellinen lomapäivä, noo huomenna se tylsä arki palaa ja töitä lähes koko päivän tiedossa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti