torstai 17. heinäkuuta 2014

kuulumisia, merkun rippijuhlat ja vähän ostoksia!

Saatte jälleen viikonkuulumiset, josta ei juuri kirjotettavaa löydy. Loppuviikko meni ihan suunnitelmien mukaan, joten lauantaina kevyesti ja sunnuntaina heppa sa viettää vapaata, koska itsellä aika meni Merkku-serkun rippijuhlissa ja sen jälkeen kuvatessa vielä rippikuvat. Merkun rippikuvista tuli mielestäni todella kivat ja ne löydätkin täältä http://jenchankuvat.blogspot.fi/. Kertokaas samalla mitä pidätte kuvista!
Tässä muutama kuva juhlista:
Minä ja Äiti
Minä ja Suvi

Minä ja Jussi
Siinä nyt vähän makua kuvista. Itse tykkäsin kuvista kovasti. Sitten heppa juttuihin takaisin.
Maanantaina ratsastin Kallen ihan maneesissa jumppaillen. Heppa oli kovin laiska liikkumaan ja olikin pakko hetki juoksuttaa jotta näin miten se liikkui. Hetken juoksutuksen jälkeen heppa kuitenkin vetristyi ja hyppäsin takaisin selkään. Heppa kulki ihan ok:sti, tosin vieläkin hidas pohkeelle ja laiskan tuntunen. Otin hetken päästä laukkaa, jotta sain heppa hieman innostumaan. Sen jälkeen Kalle olikin ihan hyvä. Se on nyt pidempien laukkojen ja kuumalla ilmalla laukassa välillä takapää kompuroinut, jos olen pidempään koonnut sitä. Nyt sitä ongelmaa ei ollut kun en koonnut hevosta niin paljon ja pitkään. Olin aluksi hieman huolissaan, koska se ei ole ennen kompuroinut, tosin ei olla niin paljottaa laukattukaan ja kuumalla ilmalla. Taisi siis kompurointi johtua ainuastaan väsymyksestä. Pitää kuitenkin seurailla:)

Tiistaina heppa vietti jälleen vapaata, sillä itsellä oli vuoden ainuat kiekonheittokisat, sillä lopetin viime kesän jälkeen yleisurheilun. Tarkoitus oli muutenkin pitää nyt kevyt viikko, jotta hevonen pääsee kunnolla palautumaan ja jaksaa siten tehdä paremmin töitä. Tämä taisikin auttaa sillä keskiviikkona heppa oli paljon innostuneempi, mitä muina päivinä. Laitoin sille vielä 4 ravipuomia aika helpoillä väleillä, joita tultiin alku-ja loppuverkoissa. Keskiviikkona heppa olikin aikast kiva. Annoin sen aluksi kulkea ihan niin kuin se halusi, kunhan se vaan liikkui omalla moottorilla eteenpäin. Aluksi se oli hiukan hidas, mutta puomeilla sain ravia vähän isommaksi ja innokkaammaksi. Tein aika kevyen treenin ja heppa tuntui koko ajan paremmalta ja jopa hieman kuumui, mikä on mielestäni jopa hyvä asia. Nyt heppa siis vaikutti normaalilta itseltään joka teki mielellään töitä. Keskiviikkona meillä kävi myös kengittäjä. Kallella oli aika paljon halkeilleet kaviot nyt varmaankin kuivuudesta johtuen. Kengityksen jälkeen kaviot näytti kuitenkin huomattavasti paremmalle.

Pidän kuitenkin tämän viikon todella kevyenä ja heppa saikin tänäänkin vapaata, sillä oma loma loppui jo ihan liian aikaisin. Olin jo aamulla hieromassa ja sen jälkeen hallille ja suoraan töistä heppa kutsuille. Huomenna onkin sitten pitkään odotettu KARJUROCK, jonne onneksi tänä vuonna pääsen. Huomenna olisi tarkoitus käydä aikaisin aamulla kevyt hölkkäily Kallella ja viikonloppuna sitten taas liikutella luultavavimmin jotain kivaa tehden.

Ainii ja ostokset meinasi unohtua. Ostin siis jo hetki sitten reunokselta uudet chapsin, sillä mulla oli jo 3 hööksin chapsit menossa vuoden sisällä. Nyt ostinkin vähän paremmat ja ihana vereduksen chapsit ja tilasin niihin myös kengät horzelta, jotka tulivat juuri. Olivat muutenkin todella hyvät ja tukevat ratsastaa vanhoihin kuluneisiin verrattuna.
Kuva
Lisäksi hööksiltä tuli alesta uudet mustat kengät ja chapsit, jotka toimivat varavarusteina:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti