perjantai 11. heinäkuuta 2014

Viikon kuulumisia ja kuviakin luvassa.

Maanantaina lähdin heti aamusta tallille, sillä hoidin aamutallin. Kävin samalla myös Kallen kanssa kävelemässä reilut 30min pellolla. Pihasta poistuminen osottautui jälleen kerran hankalaksi ja jouduinkin kerran tulemaan alas selästä kun käveltiin pelottavan kohdan ohi. Takaisin tallin pihaan ja samaan suuntaan ilman ongelmia. Oli kaikenkaikkiaan oikein mukava kävelymatka, vaikka öttiäiset hieman kiusasi ja siksi välillä heppa ei halunnut liikkua vaan jäi tappamaan ötököitä.

Tallin jälkeen lähdettiin heti kohti Rautalampea ja Jussin äitiä. Oltiin perillä illemalla oisko ollut 6-7 aikoihin.
Maanantaina ei sen enempää mitään touhuttukkaan, muutakun yritin selviytyä hyttysistä ja paarmoista joita oli ihan törkeesti.
Tiistai aamulla käytiin vähän rannassa kattelemassa ja kivat näkymäthän sieltä on.
Läheltä Jussin äitiä

Illemmalla käytiin vielä vähän avoautolla huristelemassa, sekä pelaamassa frisbeegolffia


Tiistaina illemmalla lähdetiin takaisin kohti Vehmaata ja kotona oltiin siinä klo 23.00

Tiistaina hepalla oli siis kokonaan vapaata.

Keskiviikkona ja torstaina Kalle sai tehä kunnon koulutreenit kuumuudesta huolimatta, toisena päivänä maneesin mittari näytti +33, joten vilu ei tullut. Heppa oli molemmilla kerroilla ihan hyvä ratsastaa, varsinkin kunsen sai keskiviikkona hereille ja tekemään töitä. Aika loppu se kyllä oli treenien jälkeen ihan jo kuumudestakin johtuen. Lisäksi tein paljon laukassa kokoamisia, jotka ovat hepalle todella raskaita.
Tänään Kalle sai hömppäillä ja vuorossa oli puomeja ja pikkuristikoita. Tein alkuun nopean alkuverkan, jossa hevonen sai liikkua ihan vapaassa muodossa. Aluksi se oli jopa laiska ihan ekoilla hypyilläkin ja pahasti pohkeen takana, jolloin en saanut yhtään ratsastettua siihen paikkaan, jonne halusin. Välikäyntien jälkeen se kuitenkin heräsi ja kuumui hieman, jonka jälkeen miniesteiden ylitys oli todella helppoa. Heppa hyppäsi hyvistä paikoista ja oli hyvin kuulolla.
Loppuravit se sai venyttää oikeen alas eteen. Vielä loppukäynnit ja väsynyt heppa talliin. Kunnon hiki tuli taas kerran, mutta kyllä heppa nautti. Vielä kun sai laukata kunnolla eteen lähes löysällä ohjalla ympäri maneesia este juttujen jälkeen.


Huomenna olis taas aamutallin vuoro. Huomenna Kalle saa jotain kevyttä tehdä ja sunnuntaina viettää luultavasti vapaata, sillä meillä on rippijuhlat, jonka jälkeen on vielä tarkotus ottaa itse sankarista ja yhestä hepasta valokuvia.

Mukavaa Viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti