tiistai 1. heinäkuuta 2014

Super Heppa!

Eilen maanantaina Kalle oli siis aivan super ratsastaa. Se ei ole koskaan enne ollut yhtä hyvä. Kävelytin sitä aika kauan, kunnes otin ohjia ja työstin hetken käyntiä, jonka jälkeen ravia isolla kasikolla ja heppa oli todella rento ja ravasi isosti. Tein eilen ekaa kertaa koko maneesin matkalta (lävistäjät) väistöä ja vau mikä heppa. Yleensä Kalle on ravannut todella pienesti ja vaatimattomasti väistöissä, mutta nyt se ravasi isosti ja rennosti ja silti takapääkin väisti kunnolla.

Laukassakin heppa oli todella kiva muutaman alkukiukuttelun jälkeen. Sunnuntainen kunnon treeni ja läpiratsastus oli tehnyt terää, sillä en mennyt kuin 30min +alku ja loppukäynnit, sillä heppa oli niin hyvä, etten nähnyt tarvetta mennä kauempaa vaan niin että molemmat saa hyvän tunteen:)

Kumpa se olisi aina näin hyvä.

Tiistaina Kalle oli aika samanlainen kuin maanantainakin ja jatkettiinkin pitkälti jumppa linjalla. Heppa oli siis edelleen hyvä.

Keskiviikkona olin katsomassa Paavo Nurmen kisoja, joten Kallen liikutus jäi. Torstai aamulla ratsastin Kallen pikasesti ja vähän tunnustelin miltä heppa tuntuu, sillä lähdin torstaina klo 10.00 kohti Kokemäen kiekkokarnevaaleja, jossa olin kouluttajana. Kalle oli torstaina todella kiva myöskin. Rento ja herkkä, mutta liian energinen.

Perjantaina ja lauantaina Tiina meni Kallen. Perjantaina Kalle oli jopa ollut laiska, mutta lauantaina parempi, tosin oikeassa laukassa oli ollut jotain vaikeuksia, mutta kaikinpuolin niillä oli hyvin mennyt viikonloppu. Sunnuntaina Tiina kävi tekemässä Kallelle ruuat ja vienyt vedet, sekä tarkistanut jalan haavan ja kaikki oli ok:)

Maanantaina pääsin taas itse pojan selkään. Poika oli oikeastaan yllätävän hyvä, oikeaan laukkaan joutusin kylläkin tekemään aika paljon töitä, mutta lopulta sekin oli ihan ok. Hieman hevonen oli ehkä hankalampi, sillä yritti välillä hieman luistaa tehtävistä pienellä protestoinilla, kun vaati tekemään sen enemmän töitä. Ei se kuitenkaan montaa kertaa viitsinyt kokeilla, vaan luovutti nopeasti. Sillä tulee usein pieni testaus jos olen muutaman päivän pois ja ei ehkä ole ihan niin kova kuri aina ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti