keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Maastoköpöttelyä ja mahtava heppa!

Kalle on ollut nyt muutaman päivän ihan super (välillä näinkin). Kalle pääsikin liikutukseen tänään heti aamusta. Ulkona oli jo aamulla joku +6, ei tuullut ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Siis aivan mahtava ilma. Suuntasinkin Kallen kanssa alkukäynnit pienelle metsätielle. Käveltiin se päähän ja käännyttiin. Heppa oli todella rauhallinen ja sainkin kävellä ihan vapainohjin koko matkan. Ihanaa ja rentoutttavaa, kun näkee miten hevonenkin nauttiii auringosta!

Maastokäynnin jälkeen menin maneesiin tekemään vielä vähän jumppaa. Tehtiin ravissa paljon avoja etenkin oikealle, jotta saan hevosen lavat oikeallekkin oikeaan kohtaan, ilman että sisälapa puskee sisään tai valuut ulos. Tein väistöjä lävistäjällä ja heppa on kyllä huomattavasti niissä parantanut. Tein myös muutamia sulkuja uralla, jotta näen miten hevonen reagoi ja saa tehtyä kunnolla jumppaa. Heppa oli edestä hyvä ja kevyt pohkeelle. Tehtiin myös jonkin verran laukassa töitä. Keskityin etenkin hyviin laukannostoihin ja tänään ne nousivatkin lähes ajatuksesta! Raviin siirtymät ovat vielä hieman heikot, mutta paranevat koko ajan. Heppa oli molempiiin suuntiin todella kiva laukassa ja vasemmalle sain sen venyttämään jopa eteen alaskin. Laukkojen jälkeen vielä loppuravit. Heppa oli koko ratsastuksen ajan todella rauhallinen ja kiva. Taitaa nekin nauttia kunnon auringosta ja keväästä. Ratsastuksen jälkeen poika pääsi vielä tarhaan ja sai sinne päiväruokansa.


Tallin jälkeen kävin vielä vähän shoppailemassa. Hööksiltä hain uudet ratsastushousut. Suunnitelin ostavani jotkin neutraalin väriset, mutten kuitenkaan mustia enkä sinisiä. Noo ei mennyt ihan niin kuin piti sillä ostinkin kirkkaan punaset ja tykkään niistä kyllä todella paljon.
Image01
Kuva lainattu hööksin sivuilta!
Lisäksi ostin Kallen suitsiin remontti turpiksen. Kävin myös Myllyssä. En oo itselle vaateita ostanut puoleen vuoteen yhtään, joten sieltä matkaan tarttui kahdet housut, kengät ja muutama paita. Katotaan jos saan niistä jotain kuvia joskus aikaseksi ottaa nii voin tännekki laittaa (tuskin saan):D. Tämän jälkeen työt jo kutsuivatkin ja harmitti lähteä töihin, kun ulkona on niin ihana ilma!

1 kommentti: