torstai 13. maaliskuuta 2014

Paljon kuvia!

Heips, saatte nyt pitkästä aikaa paljon kuvia. Otettiin ekoja kuvia jo heti tarhasta.Ulkona jälleen mahtava ilma ja huomaa oikeen kun hevoset nauttii auringosta, tosin huonompaa ilmaa on kyllä luvattu :/.


Heppa sai heti sisälle tultua syödä aluksi lisärinsä ja hain myös muut hepat sisälle. Vietiin Merkun kanssa aluksi satulat ym.maneesiin, sillä halusin aluksi kuvat ilman satulaa, enemmänkin rakennekuvia, jotka tosin ei ihan parhaita rakenteen kannalta olleetkaan.
Kalle sai uuden remonttiturpiksen, jolla se ainakin ekan ratsastuskerran jälkeen tuntui ihan hyvältä.


Näyttää kuvissa kauheen takakorkeelta vaiks ei se oookkaaa,ei herra oikee jaksanu seistä kunnolla:)


Rakkauspakkaus<3

Äiskä mä halaan sua<3
Kuvien oton jälkeen mentiin maneesiin, jossa kävelyttelin heppaa hetken.
Mihin sä oikeen kuvittelet mua vieväs.
Noo päätin sitten kokeilla mennä ilman satulaa hetken.Kuvia ei saatu sillä hevonen oli asiasta ihan eri mieltä. Päästi kyllä kiltisti selkään, mutta kun pyysin eteenpäin, lähdettiin sitä vaan kohti taivasta. Eli hevonen hyppi vaan pystyyn. Ajattelin sitten hypätä pois kyydistä ennen kun se lähtee vaikka täyttä laukkaa. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi ehkä tarvinnut vaan jatkaa kunnes heppa olisi kulkenut eteenpäin. Laitettiin sitten satula ja tein aika kevyen jumpan. Heppaa oli ihan ok, tosin se oli hieman jännitynyt välissä, sillä ulkona tuuli jonkun verran ja pleksit välillä vähän piti meteliä. Kerran se yritti lähteä vähän alta kun muka pelästyi nii paljon. Onneksi en enää sieltä nii helpolla lentele.:)
Tehtiin ihan vaan perusjuttuja aika paljon ympyrällä. Vasempaan heppa oli todella hyvä, mutta oikealle se on edelleen hieman sisältä kiinni, eikä rehellisesti ulko-ohjalla, jonka seurauksen en saa koko ajan eteenkään sisäpohjetta läoi ja hevonen kaatuu välillä lavoilleen. Se kuitenkaan paranee ja on jo osittain hyvä oikeallekkin. On se muutenkin paljon parempi tällä hetkellä kuin oikestaan kertaakaan minulla olo aikanani. Menin aika lyhyesti ja tarkoitus olikin vaan jumppailla. Mentiin vaan kaikki askellajit läpi ja lopeteltiin sen jälkeen.
Ratsastuksen jälkeen venyttelen hieman Kallen jalkoja ja venyttelen "porkkanavenytykset", eli hevonen saa venyttää itse kaulaansa molempiin suuntiin, sekä selkää. Joka ratsastuksen jälkeen pesen myös Kallen jalat. Päästin hepan kuivattelemaan karsinaan ja kun heppa oli kuiva annoin sen piehtaroida ennen kun laitoin sisäloimen päälle.
Siis mikä toi pitkä, komea ja notkea juttu tossa mun pään alla on. Aluksi ei jalkaa saanut venytettyä kuin ihan vähän ja nyt tuntuu, että pystyisi enemmänkin.


Omatoiminen selän avaus!


Mikä oli teidän lempparikuvanne??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti