lauantai 15. maaliskuuta 2014

Pikakuulumiset!

Nyt ei oo kummempia tapahtunut. Eilen oli vielä todella kaunis päivä, vaikkakin järkkyttävä tuuli. Tarkoitus oli pitää vapaata Kallelle eilen, mutta päätin kuitenkin heti aamusta lähteä pienelle maastoköpöttelylle. Ei oltu ulkona kuin n.30min. Käytiin jälleen rannassa ja takaisin. Yksi pätkä ravatiin. Kalle oli todella rauhallinen ja rento ja nautti selvästi kauniista kevätsäästä.

Tänään oli sitten se kauan pelätty "takatalvi" ja lumen lisäksi kova tuuli. Hepat olivatkin aamulla vissiinkin aika riehakkaalla tuulella, mutta illalla ne oli sitten jo rauhottunut kun lumisade loppui. Arposin pitkään menenkö ratsastamaan, sillä tarkoitus oli antaa Kallelle tänään vapaata. Kalle saikin viettää vapaata, sillä ulkona oli hirveä tuuli ja maneesi kolisi, joten en viitsinyt ratsastaa. Tosin Kalle on tuulisellakin säällä saanut hyvin ratsastettua kun olen pitänyt sillä pahimmilla ilmoilla pumpulia ja korvahuppua, jolloin se ei reagoi kaikkeen turhaan ja säpsyile vaan keskittyy töihin. Huomenna onkin Kallella sitten taas liikutuksen vuoro vaikka tuulisikin.

Tänään harjasin sitä kauan ja karvaakin lähti ihan kiitettävästi. Siistisin jalkakarvat ja muutenkin puunasin poikaa. Ennen kotiin lähtöä siivosin vielä meidän kaapin. Nyt se on huomattavasti siistempi ja sinne mahtui enenmmän tavaraakin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti