lauantai 8. maaliskuuta 2014

Mun synttärit!!

Elikkä mulla on tänään naistenpäivänä synttärit ja ikää tuli 24 vuotta. Huii, mä oon vanha!!! Tänään en kuitenkaan sen suurempia synttäreitä ole kerjennyt pitämään, sillä tekemistä on kokopäiväksi riittänyt. Lisäksi suunnitelin aluksi pitäväni tuparit ja synttärit tänää, mutta sitten monet mun kavereista lähti Leville, joten siirrän ne parempaan päivään. Sain kuitenkin tänään paljon onniteluja ja mun poikaystävältä ja iskältä sain vielä kukkiakin <3
Ruusu Jussilta ja tulpaannit iskältä. Miten niin tykkään valkosesta:D
Noo mutta palaillaan hepan ja mun kuulumisiin menneeltä viikolta. Torstaina Kalle joutui valitettavasti pitää vapaata, sillä suuntasin auton kohti turkua ja raisiota, josta haettiin meidän kotiin tavaroita, kuten kattiloita, sillä edellisistä kattiloista ei yksikään toimi induktio liedellä.

Eilen perjantaina ratsastin Kallen ihan kunnolla. Se oli ihan ok, mutta ei selvästikkään oikeen tykkää siitä nivel bauhcherista, sillä vastustelee sillä paljon, vaikka tukeutuukin siihen paremmin. Hevonen oli herkkä pohkeelle, mutta etenkin oikealta se oli paljon kuolaimessa kiinni, enkä saanut sitä irti sitten millään sieltä. Oikea laukka oli tätä varten todella huonoa, enkä saanut ratsastettua sitä kunnolla. Yritin vaan saada hevosta läpi ja avuille, mutta se ei tullut niin hyväksi mitä olisin halunnut. Lopussa se kylläkin venytti tosi kivasti alas ja oli samalla pyöreä ja liikkui hyvin omalla moottorilla. Tuli siis hyviäkin pätkiä.

Tänään oli tosi tuulinen päivä, vaikkakin aurinko paistoi. En mennyt vielä päivällä ratsastamaan, koska oli hirveä tuuli ja lisäksi Kalle olisi kerennyt olemaan niin hetken vaan ulkona, joten päätin kokeilla ratsastamista vasta illalla. Meninkin tänään tallille takaisin vasta siinä puoli 7. Menin Kallella ilman kannuksia ja vaihdoin kuolaimen takaisin oliivi kolmipalaan. Heppa oli aluksi hieman hidas pohkeelle, sillä se huomaa heti jos ei ole kannuksia ja yrittää luistaa tehtävistä, kun silloin taas kun on kannukset, ei hevoseen tarvitse edes koskea. Tehtiin ihan vaan jumppaa. Otettiin aika monta laukannostoa molempiin suuntiin. Aluksi laukka ei meinannut lähteä pyörimään ja heppa tiputtikin muutaman kerran raville. Sitten kun sain pohkeet paremmin läpi, teki hevonen todella hyvin laukannostot. Heppa oli laukassa eilesesta huomattavasti parempi, sillä se ei ollut ollenkaan niin paljon kuolaimessa kiinni. Oikeassa laukassa se oli aluksi hieman hankala, mutta ei ollenkaan sellainen kuin eilen. Sain sen kuitenkin irti oikeallekkin ja sen jälkeen heppa olikin todella hyvä. Loppuun vielä keventelyt eteen alas ja sen jälkeen hetki kävelyä ja talliin hoitamaan iltahommat hevosille. Tänään siis tällainen kevyt jumppapäivä. Huomenna ois treenien tarkoitus jatkua!

Hyvää Naistenpäivää Kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti