torstai 1. toukokuuta 2014

Eteen-alas ja hyppelyä

Maanantaina Kalle sai viettää vapaata. En itse käynytkään ollenkaan tallilla, sillä kävin vähän ostoksilla. Kallelle hain BE-vitamiinia ja magnesiumia, lisäksi Kalle sai Bucas;ksen zebra ötökkä hupun ja uuden vesisaavin tarhaan, sillä vanhan se joi alle päivässä ja sai koko ajan olla täyttämässä, nyt ei enää tartte.

Tiistai ja keskiviikko ratsastin molemman aika samoilla periaatteilla. Mentiin jumppaa eteen-alas ja keskiviikkona päätin ratsastaa laukankin kunnolla läpi. Heppa oli keskiviikkona vielä tiistaista parempi.

Tänään Kalle pääsi taas hyppäämää, sillä Johanna tuli. Heppa oli aika innoissaan, mutta kuitenkin ihan hanskassa. Aluksi ne tuli laukassa ympyrällä kahta kavalettia, joissa väli 10m. Heppa tuli ne ihan hyvin 3 laukalla. Tehtiit keskihalkasijalle samanlainen tehtävä kuin viimeksi eli puomi-ristikko-puomi-laukka-okseri. Lopulta heppa tuli sen hyvin ja suht rauhallisesti. Hieman se jälleen säikkyi oven kulmaan ja säntäili siellä. Hyppääminen sujui siis taaas ihan ok, toki olisi parempi jos se pääsisi useammin hyppäämään, niin ei olisi ehkä ihan niin innoissaan joka kerta ja saisi muutenkin rutiinia jälleen hommaan.

Hiukan rakennetta tällä hetkellä, vaikka heppaa ei oikeen kuvaaminen kiinnostanut:)Viime syksyltä rakenne kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti