sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viikonlopun touhuja!

Kalle sai kevyen viikonlopun. Lauantaina esteet vaihtuivat sileän työskentelyyn, joka oli kyllä hyvä juttu. En viitsinyt lauantaina hypätä, koska perjantaina heppa tuntui jo siltä, että se tarvitsee kunnon läpiratsastuksen. Ulkona oli lisäksi ihan superkuuma ja oltiin Tiinan kanssa niin oli kivempi mennä yhdessä ja mahdollisimman tehokkaasti.

Heppa oli kyllä aikast hyvä ratsastaa. Tehtiin ihan normaalia jumppaa ja yritin lisätä suoraan menemistä, sillä se on yllättävän vaikeaa ja tulee helposti mentyä ympyrällä lähes koko ajan. Heppa kokeili ainuastaan aluksi kerran, että onko pakko, mutta sen jälkeen se oli super hyvä. Yritinkin mennä harjotusravissa isompaa ravia hieman enemmän koottuna. Ravien jälkeen otettiin laukkaa. Heppa oli laukassa aikast kiva ja päästiin menemään suoraakin. Otin myös muutamia laukka-ravi siirtymiä, sillä unohdan usein ratsastaa etenkin tämän siirtymän ja alan keventämään ja annan hevosen vaan juosta alta. Muutaman toiston jälkeen heppa tajusikin, että pitää ruveta heti töihin. Toki töitä asian kanssa vielä on ihan omastakin syystä, kun olen sen antanut vaan juosta, enkä edes yrittänyt ratsastaa heti. Laukan jälkeen vielä loppuravit eteen-alas, loppukäynnit ja talliin. Tallissa heppa sai greenlinen ja pesun, jonka jälkeen hepat pääsi laitumelle:)

Sunnuntaina heppa sai vapaata, sillä on liikkunut aika paljon tällä viikolla ja lisäksi on ollut todella lämmin. Muutenkin heppa on käyttäytynyt todella kivasti. Huomenna tuleekin sitten kengittäjä ja heppa saa uudet popot alle:)

Otettiin vielä muutamia kuvia meidän hauvoista ulkona tänään. Niiden kuvaaminen on vaan todella vaikeaa. Kawa on niin valkonen, että se tuottaa hankaluuksia ja lisäksi ne on niin pieniä ja todella nopeita liikkeissään, joten kamera ja kuvaaja ei oikeen pysy vauhdissa mukana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti