lauantai 17. toukokuuta 2014

Kalle 12v. Ja paljon kuvia!

Kalle täytti tänään 17.5 jo 12 vuotta. Olin jo aikaisemmin päättänyt etten ratsasta Kallella sen synttärinä, vaan se saa tehdä jotain kivaa. Kalle liikkuikin torstaina sileällä ja oli aika kiva. Kalle on ollut nyt todella vetreä ja ravannut Kallelle isoa ravia ja tehnyt muutenkin tehtävät hyvin. Perjantaina mentiinkin hiukan puomeja nii  laukassa kuin ravissakin. Heppa oli innoissaan mutta kuunteli todella hyvin ja sain muutenkin laukassa aika hyvin paikat puomeille. Noo mutta ei niistä sen enempää, nyt saatte vähän laidunkuvia tältä päivältä!

Heppa meni kauniisti laitumelle ja jäikin rauhassa syömään ruohoa. Heppa kyllä hiukan riehuikin kun Ruffe ja Tomppa pääsi viereiselle laitumelle, joten heppa sai liikuntaakin:)
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13, hoikka se on edelleen, varsinkin tälleen valppaana kun vetää oikeen vatsalihakset sisälle:)

14

15

16

17

18

19

20
Laitumella Kalle oli noin tunnin, jonka jälkeen pääsi syömään lisärit. Tallissa heppa yritti kovasti hirnua kun Onni huuteli, vaimeaa ääntä sieltä vaan kuului. Lisäreiden jälkeen heppa pääsi vielä tarhaan, jossa harjasin sen ja heppa selvästi nautti. Puhdistin vielä laitumelta tulleen haavan. Siivoilin vielä meidän kaapin ja otin paksuimpia loimia vielä kotiin. Ennen kotiin lähtöä hain vielä synttärisankarin sisälle syömään jälleen ja nukkumaan:)

Mikä oli lempparikuvanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti