keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Talviloimien siivoamista!

Myytäviä lisätty, käykääpä kurkkaamassa!
Päätettiin tässä yhtenä iltana siivoilla kotona olevat talviloimet. Tallilla meillä on vielä 3 sadeloimea, vuoreton amigo mio, johon myös kaulakappale, thermo masterin 100g, johon myös kaulapala ja fleecevuorellinen kaulapalallinen loimi. Lisäksi tallilla on back on trackin fleeceloimi ja 3 muuta fleeceä, sekä bucaksen cooleri ja verkkoloimi, villaloimi ja iso villafiltti. Siinä taitaakin tällä hetkellä tallilla olevan loimet.

Tässä nyt siis meidän talviloimet:)
Siinä nyt loimet, lisäksi äitin ja iskän tykönä on ainakin 1 tai 2 sisäloimea
Tässä meidän toppaloimet, Ylimpänä eskadronin 300g toppaloimi, ilman kaulapalaaa
seuraava mun ehkä lemppariloimi, horseware amigo kaulapalallinen 200g toppis,
alimpana eskadronin todella paksu 400g toppaloimi, jolla ei varmasti tule kylmä:)

Tässä mun ratsastusloimet, joita en ole kertynyt kuin kaksi, sillä verkoissa pidän yleensä villafilttiä ja nämä ovat vähällä käytöllä. Ylempänä fleeceratsiloimi, joka tuli Kallen mukana ja siihen sopiva huopa.
Alempana fleecevuorellinen vedenpitävä ratsastusloimi.
tässä vielä tallitoppikset, josta puuttuu ainakin eniten käytetty 150g amigon sisätoppis, sekä toinen fleecevuorellinen sisäloimi.
Punaisen loimen olen ostanut vasta ihan keväällä alennuksesta ja se on ehkä hieman jopa pieni, mutta toimii enemmän vara sisäloimena. Paksuus noin 300g
Seuraava toiseksi eniten käytetty sisätoppis, tuli Kallen mukana. paksuus noin 300g mutta mennyt sisuksen aika paljon kasaan.
Alimpana käytettynä ostettu bucaksen noin 300g sisätoppis.

Mitäs piditte loimipostauksesta?
Tiedän olevani aika loimifriikki:9, mutta tykkään, että hevosella on sopivat ja hyvät loimet joka keliin, jotta talvisinkaan ei tarvita kuin yksi loimi sisäloimen päälle. Kallella on nyt aika kivat loimet, eikä ne hinkanneet koko talvena yhtään karvaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti