maanantai 8. syyskuuta 2014

Viikonloppu Tukholmassa!

Perjantai illalla lähdettiin satamaa kohti, josta Viking Grace:lla kohti Tukholmaa. Laivassa käytiin syömässä ja kuuntelemassa karaokea, mutta mentiin aika pian jo nukkumaan, jotta jaksettiin seuraava päivä Tukhomassa.


Aamulla 6.30 laiva oli satamassa, josta suunnattin taksilla kohti meidän hotellia. Hotellina oli Connect hotel City. Jätettiin hotelliin tavarat, sillä huoneet saatiin vasta joskus kello 15.00. Sen jälkeen lähdettiin kävelemään kohti Tukholman keskustaa. Monet paikat olivat vielä kiinni aamu 7, mutta käytiin  yhdessä tosi kivassa pikku kahvilassa syömässä bagelit aamupalaksi.
Jatkettiin siitä matkaa vanhaan kaupunkiin, jossa käytiin vähän kieretelemässä ennen kauppojen aukeamista. Kun kaupat aukesi, oltiinkin koko päivä shoppailemassa. Shoppailemassa menikin koko päivä ja kello 18.00 aikaa lähdettiin takaisin kohti hotellia. Saatiin vihdoin hotelli huoneet. Hotellilla kaikki oli kyllä ihan poikki ja ainaki  omat jalat todella väsyneet ja lisäksi kengät painanut aika paljon ja eikä ihme sillä käveltyä tuli paljon, oltiin koko 11h liikkeessä ainuastaa istuttiin  kerran mäkkärissä ja kerran aamupalalla. Seuraava päivä meni aika samoissa merkeissä, paitsi saatiin nukkua aamulla pidempään, sillä ostoksille lähdettiin vasta 11 aikaan. Oltiin aamupalalla ihan rauhassa, koska ei ollut kiire. 11 aikoihin luovutettiin huoneet ja jätettiin tavarat hotellille, josta haettiin ne ennen takaisin laivalle lähtöä. 

 

 

 
Laiva oli perillä suomessa klo 7.30, josta suoraan tallille, jonka jälkeen hetkeksi kotiin nukkumaan ja siitä töihin. Oli kyllä todella kiva viikonloppu, mutta kylläkin todella raskas. Ensi kerralla otan ainakin lenkkarit, jotta jalat ei tulisi ihan yhtä kipeäksi ja ne ei ainakaan hinkkaa.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti