tiistai 21. tammikuuta 2014

Meidän muuttopäivä lähestyy...

hitaasti, mutta varmasti. Tuolla joskus joulukuussa mainitsinkin jo, että on jotain muutoksia tapahtumassa. Me siis muutetaan helmikuun loppuun mennessä omaan taloon. Sen enempää en vielä paljasta. Olen aika sisustusfriikki ja rakastan sisustamista, mutta se on lähes ollut mahdotonta, koska meillä on tähän mennessä ollut vaan pieni yksiö, jossa on asunut kaksi ihmistä ja kaksi koiraa. Onhan meillä toki vielä se remontinkeskellä oleva raision asunto, jota yritetään parhaamme mukaan saada valmiiksi ja myytyä pois, koska ei me siellä koskaan olla. No mut näihin sisustusideoihin, joita minulla on meidän uuden talon kohdalla.

Tässä aluksi tulee nyt vähän juttuja, mitä ehdottomasti meidän olkkariin haluaisimme.
Valaisin Hobbyhall, sohva ja nojatuoli aada sisustus, ja pöydät löysin netistä
Sitten olisikin varmaan seuraavaksi keittiön vuoro. Keittiöön ei oikeastaan tarvita kun ruokapöytä ja tuolit.

Valaisin k-rauta, tuolit hobbyhall, verhot ja matto ellos. Ja noista harkoista ja jostain vanhasta ovesta+lasista olisi luultavasti tulossa keittiön pöytä.
Tässä oli siis keittiön suurempia tavaroita joita haluaisin. Tarkoitus olisi siis tehdä itse keittiönpöytä, mutta saa nyt nähdä jos jokin sopiva löytyy:D. Lisäksi luultavasti haluan keittiöön jonkin vitriini/viinikaapin, mutta en nyt löytänyt mitään sopivaa.

Makuuhuoneeseen menee meidän vanha sänky. Luultavasti tehdään uusi sängynpääty, mutta kuvaa en tähän löytänyt. Tarkoitus olisi kuitenkin tehdä valkosesta laudasta semmonen pääty, missä samalla "yöpöydät". No näette sitten jos saan semmosen tehtyä. Muuten makkariin ei juurikaan mitään tule, sillä siellä ei juurikaan tilaa muuten ole. Haluaisin sinne kuitenkin vaaterekin tai penkin toiselle puolelle sänkyä.

Tässä nyt vähän alkua mitä haluasin, sen näkee sitten millasta tavaraa meille oikeasti tulee. Luultavasti kuvailen teille sitten taloa kun päästään muuttamaan ja saadaan kaikki valmiiksi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti