keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!

Nyt olisi viimeisen joulukalenteriluukun avaaminen. Viimeiset postaukset on olleet hieman heikot kiireiden ja sen takia, ettei meillä koneessa toimi netti ja vanha kone hajosi, joten en ole puhelimella jaksellut kirjotella.

Jouluaatto alkoi aamulla aamutallin teolla ja Kalle pääsi ekaa kertaa laitumelle vapaaksi juoksentelmaan. Harmi ettei kuvia oikeen tullut, koska päästin sen aamulla ja silloin oli vielä niin pimeää, ettei kuvat vielä oikeen onnistuneet. Hevonen kuitenkin vaikutti oikeen tyytyväiseltä ja laukkasi innoissaan laidunta päästä päähän. Laitumella olon jälkeen heppa sai loimet päälle ja pääsi tarhailemaan kauniiseen pakkassäähän.


Tallitöiden jälkeen olikin jo kiire kotiin, sillä vieraat tulivat klo 17.00. Laiteltiin aamulla ruokia valmiiksi ja siivoiltiin vielä hieman. Ihan kaikkea ei keretty tekemään, mutta suurinosa kuitenkin. Klo 16.00 käytiin taas ottamassa hepat sisälle. Tarkoitus oli sillonkin mennä aikaisemmin ja ottaa hepan kanssa joulukuvia, mutta ei keretty ajoissa ja ulkona oli jo vähän hämärää, joten kuvien ottaminen ei onnistunut. Muutama kuva otettiin hämärässä, missä oli kyllä ihan kiva tunnelma, mutta muokkaamalla olisi varmasti tullut vielä kivempia, mutta koneessa ei ole mitään muokkaus ohjelmaa.
Illalla käytiin vielä ruokkimassa hepat siinä hieman ennen klo 20.00 ja annettiin vielä muutama jouluomppu ja leivänpala hepoille.

Saatte loput kuvat ja joulujutut, jos saan koneen toimimaan paremmin, nyt hermot on loppu odottamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti